CNC draaibanken

D&D Kunststofbewerking beschikt over een breed machinepark aan draaibanken waarmee wij elk soort product kunnen verwerken. Elke draaibank is uitgerust met automatische stafaanvoer waardoor deze machines continue kunnen blijven functioneren. Op onze draaibanken maken we gebruik van o.a. aangedreven gereedschap en sub-spindles. Hiermee kan het product worden overgenomen en ook de achterkant worden bewerkt. Hierdoor is het mogelijk een product volledig bewerkt van deze draaibanken te laten komen.

Ook zijn alle draaibanken uitgerust met een productscheider waarbij de producten worden gescheiden van de spaanders.

Kunststofbewerking

D&D Kunststofbewerking bewerkt uitsluitend kunststof. Het bewerken van kunststof vergt een expertise en kennis van de diverse soorten kunststof die beschikbaar zijn in de huidige markt. Onze machines en gereedschappen zijn hier speciaal op ingesteld en ingericht.

Bij het opstarten van elk product wordt het eerste product op alle maten gecontroleerd voordat deze wordt vrijgegeven voor productie. Een tussentijdse controle zorgt voor een continuïteit van de kwaliteit zodat elk product binnen de specificaties blijft.

We adviseren u graag in de mogelijkheden van kunststofbewerking 

STUUR UW TEKENING
STEL EEN VRAAG
VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Graag adviseren en informeren wij u nader over de vele mogelijkheden.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN