Onze freesafdeling heeft een zeer breed machinepark waardoor wij elk type freeswerk aan kunnen. Hierbij hebben wij de beschikking over 3- , 4- en 5-assige bewerkingscentra.

CNC bewerkingscentra met een robotcel

Daarnaast zijn ook enkele machines uitgerust met een robotcel waardoor deze 24 uur per dag kunnen produceren. Dankzij deze robotcellen kunnen we willekeurige producten door elkaar heen produceren zonder dat hier een operator aan te pas komt. Vooral voor onze low volume, high mix producten is dit een ideale oplossing.

CNC bewerkingscentra met vacuumbed

Elk CNC bewerkingscentrum is uitgerust met een vacuumbed. Wij kunnen producten tot 3 meter lang op vacuum spannen.

Op bijna alle machines worden de onderdelen droog verspaand, waardoor er geen vocht wordt toegevoegd aan de kunststofproducten. Dit is ook een eis van een aantal van onze klanten.

Echter hebben we recent een nieuwe 5-assige machine gekocht waarmee wij wel gekoeld kunnen verspanen. Dit heeft als voordeel dat we bij zeer nauwkeurige producten de gevraagde maatvoeringen kunnen garanderen omdat de temperatuur in het materiaal constant gehouden kan worden. Dit bewerkingscentrum is ook uitgerust met een robotcel.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van kunststofbewerking

STUUR UW TEKENING
STEL EEN VRAAG

 

Graag adviseren en informeren wij u nader over de vele mogelijkheden.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN
VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN