Draaien

Wij beschikken over verschillende soorten draaibanken waarmee wij bijna elk soort draaiproduct kunnen produceren. Elke draaibank is uitgerust met automatische stafaanvoer waardoor deze machines continue kunnen blijven produceren. Op onze draaibanken maken we o.a. gebruik van aangedreven gereedschappen en subspindels. Hiermee kan het product aan 2 zijdes bewerkt worden en volledig van de machine afkomen. Daarnaast hebben we ook een draai-frees combinatie die voorzien is van stafaanvoer en een robotcel.

Plaatwerk

Op deze afdeling kunnen wij verschillende soorten kunststoffen zetten, zagen, lassen en/of lijmen. Onze specifiek ingerichte lijmkamer zorgt ervoor dat wij gecontroleerd met verschillende soorten lijmen kunnen werken.

Frezen

Ook onze freesafdeling heeft een zeer breed machinepark waardoor wij elk type werk aankunnen. Hierbij hebben wij de beschikking over 3- , 4- en 5-assige machines. Daarnaast zijn ook enkele machines uitgerust met een robotcel waardoor deze automatisch 24 uur per dag kunnen produceren.
In de basis worden alle producten opgespannen op een vacuumbed of in klemmen. Op bijna alle machines wordt droog verspaand, waardoor er geen vocht wordt toegevoegd aan de kunststof producten. Sinds kort hebben we echter een nieuw 5-assige machine met robotcel gekocht waarmee wij wel gekoeld kunnen verspanen.

De kracht van D&D Kunststofbewerking schuilt in flexibiliteit en snelheid van schakelen. 

Op basis van jarenlange ervaring worden vragen van klanten omgezet in gedegen adviezen over technische uitvoerbaarheid en materiaalkeuze. Een efficiënte productie en de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Door deze veelzijdigheid is D&D een zeer geschikte partner bij de totstandkoming van uw eindproduct.

Vakmanschap, flexibiliteit, inlevingsvermogen en creativiteit, kwaliteiten die garant staan voor een succesvolle samenwerking.

Tot onze vaste klanten behoren gerenommeerde ondernemingen die elk op hun vakgebied belangrijke spelers zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP